Eerstehulp cursussen

Afdrukken
PDF

Ascent biedt de mogelijkheid om een snelle, betaalbare en gedegen EHBO cursus in de vorm van een eendaagse, tweedaagse- of maatwerkcursus, waarbij een internationaal erkend Eerste Hulp (EHBO) certificaat wordt afgegeven. Daarnaast biedt Ascent ook cursussen aan op het gebied van bedrijfshulpverlening (BHV), hierbij wordt certificering van Ascent afgegeven. Ascent is het enige opleidingsinstituut die instructeurs opleidingen aanbiedt voor First Aid International.

Tijdens de cursus is er veel ruimte voor het oefenen van diverse levensreddende vaardigheden. Een veilig leerklimaat en vaardigheidstraining staan centraal. Tijdens de praktijk oefeningen wordt geoefend met reanimatiepoppen, AED-apparatuur en medecursisten om vaardigheid en zelfvertrouwen te ontwikkelen. Er wordt geoefend in groepjes van maximaal drie personen: dus veel 'hands on practice'!

Deze Eerste Hulp-cursussen volgen de voorwaarden en eindtermen voor "Levensreddende handelingen" zoals deze zijn vereist door de Arbo-wet. Alle cursustypen voldoen dan ook ruimschoots aan de eisen die de wetgever stelt aan de Eerste Hulp-vaardigheden van de BHV-er.

Bij maatwerk brengen we een differentiatie aan in toepassingsgebied (denk aan chemie/industrie, verkeersongevallen, hulpverlening in afgelegen gebieden) of doelgroep (denk aan politie/justitie, kinderdagverblijven, brandweer en first responders, zwemonderwijs, etc.).

In bovenstaand menu onder "Cursussen" vind u alle relevante informatie die u nodig hebt. De eerste stap heeft u reeds gezet; nu nog concreet maken!

Share