Lokatie Amersfoort

Afdrukken
PDF

Algemene informatie:

Ons oefencentrum in Amersfoort bevindt zich op de Siliciumweg 26 in Amersfoort, op industrieterrein De Isselt.

Horeca en overnachting:

Koffie, thee en lunch zijn inbegrepen. Voor overnachting adviseren wij het nabijgelegen hotel Fletcher.

Benodigdheden:

U hoeft geen specifieke zaken mee te nemen. Bij aanvang van de cursus ontvangt u schrijf- en notitie materiaal en de benodigde cursusmaterialen.

Adresgegevens:

Siliciumweg 26 in Amersfoort. De trainingsruimte bevindt zich op de eerste verdieping. Via de achteringang van de bedrijfsruimte kunt u met de trap omhoog naar de eerste verdieping.

Aanvang van de cursus:

De cursus start om 9.30h. De deur naar de cursusruimte is open vanaf 9.00h. Om ca. 16.00 sluiten we de cursusdag af.

Routebeschrijving

Vanuit Amsterdam/Apeldoorn/Zwolle A1 richting Amersfoort, afrit 12 Amersfoort, Bunschoten/Spakenburg. Onder aan de afrit van de N199 richting Amersfoort. Volg diverse rotondes en verkeerslichten. Na viaduct bij de eerste verkeerslichten rechts afslaan (Nijverheidsweg-Noord) . Deze volgen met de bocht mee en de 7e afslag rechts (Birkt) voorlangs de Harley Davidson dealer. Dan eerste weg rechts. Dit is de Siliciumweg. Aan het einde van de weg, het zwarte pand nummer 26 links is ons trainingscentrum.

Parkeren kunt u achter het pand, met de bocht mee naar links.

Vanuit Utrecht A28 richting Amersfoort, afrit 5 Maarn. Boven aan de afrit via N221 richting industrieterrein Isselt/Dierenpark. Langs Dierenpark, T-splitsing rechts na viaduct eerste stoplichten links. Gelijk de eerste weg links, voor de Harley Davidson langs, eerste weg rechts. Dit is de Siliciumweg. Aan het einde van de weg, het zwarte pand nummer 26 links is ons trainingscentrum. Parkeren kunt u achter het pand, met de bocht mee naar links.

Parkeren rondom het pand is gratis.

Share